Протоколи

~ протоколи приймальної комісії ~

Різдвяний вертеп у Стрийському коледжі

Різдво – одне з головних християнських свят, що знаменує народження Ісуса Христа у Віфлеємі. За християнським переконанням, Ісус був посланий Богом на землю задля спокутування гріхів і спасіння людства. День його народження поділив історію на «до» і «після»: з цього моменту почалося сучасне літочислення – «наша ера».

У День народження Сина Божого весь світ славить свого спасителя. Понад 70 років бережуть і шанують традиції Різдва у Стрийському коледжі Львівського НАУ. Колядки, віншування та святковий настрій приніс сьогодні, 14.01.2020 року, викладачам, працівникам та студентам коледжу Різдвяний вертеп. Учасниками театралізованого дійства в кількості 25 чоловік були студенти груп: М-11, ОФП-11, Т-11, З-11, А-21, К-11, Е-11, П-11, К-41.

Організатори вертепу – заступник директора з виховної роботи Маркова Л. М., куратори груп Пінчук Х. І. , Баран Н. І. , Савка Нат. Р. , Савка Н. Р. та керівник художньої самодіяльності Берездецька О. Ю. У відповідь на теплі та щирі віншування учасники вертепу отримали солодкі подарунки. Директор коледжу І. Я. Рінило подякував учасникам вертепу і побажав усім присутнім, щоб їх серця наповнювались щастям, в душі завжди горів вогонь любові, у домі панували затишок, мир, спокій та Божа благодать.

Христос рождається!

Славімо Його!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.