Положення

~ положення, що стосуються вступу та приймальної комісії ~

День відкритих дверей - 2020

22 лютого 2020 року в Стрийському фаховому коледжі ЛНАУ було проведено День відкритих дверей, на який були запрошені учні шкіл, училищ та їх батьки.

У святковій актовій залі зібрались понад 170 гостей. Вони прибули зі шкіл та училищ Стрия, Стрийського, Жидачівського, Миколаївського, Дрогобицького, Самбірського районів та деяких районів Івано-Франківської  області.

Зі словами привітання до присутніх звернувся директор коледжу Ігор Ярославович Рінило. У своєму виступі він розповів про матеріально-технічну базу коледжу, співпрацю з вищими навчальними закладами України, Білорусії, Польщі, Словаччини, Франції, Німеччини. Директор наголосив, що навчальний процес у коледжі забезпечують висококваліфіковані викладачі, які використовують сучасні методики навчання.

Кращі студенти коледжу представили спеціальності, які вони здобувають. Основну увагу доповідачі звернули на практичну підготовку. Зокрема, студент Охримович Богдан розповів про переваги навчання на спеціальностях «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка , Пилипів Зоряна – на спеціальностях «Геодезія та землеустрій», «Комп’ютерні науки», Бісик Уляна – на спеціальностях «Право», «Туризм», «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Облік та оподаткування».

Відповідальний секретар приймальної комісії ознайомила майбутніх абітурієнтів з правилами прийому на 2020-2021 н.р. і зазначив, що 29 лютого 2020 року починає роботу другий потік підготовчих курсів.

Присутні були глибоко зворушені виступами учасників художньої самодіяльності, які були присвячені вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Після зустрічі з адміністрацією учні та їх батьки мали змогу оглянути матеріально-технічну базу коледжу, зокрема побували у навчальних аудиторіях, бібліотеці, читальних залах, гуртожитках, їдальні, музеях.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.