Відкрите заняття у групі З-41

Рейтинг користувача: 1 / 5

Активна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

16 березня 2021 року викладачем Лазор У. М. було проведене відкрите заняття у групі З-41 з дисципліни «Основи підприємництва і управлінської діяльності». Темою заняття стали маркетингові дослідження та  їх основні напрями на сучасному ринку.

Серед присутніх що відвідали відкрите заняття були: М.А. Здирок, заступник директора з навчальної роботи, І.С. Левковиич, зав. відділенням «Економіки, права та туризму», Л. М. Остафінська, зав. відділенням «Комп’ютерних наук, геодезії та землеустрою», С. Я. Яцентюк, голова циклової комісії правових дисциплін, С. М. Бунько та О. В. Боляк – методисти коледжу та члени циклової комісії обліково – економічних дисциплін А.І. Дмитрів, Г. О. Бендз, Н. Б. Стасів, М. М. Борисович.

Викладач У. М. Лазор змістовно провела заняття, зупиняючись на числених прикладах з життя відомих людей, які присвятили життя  маркетинговим дослідженням, вміло поєднуючи  з реаліями ринкових перетворень в Україні на даному етапі.

Голова циклової комісії
обліково-економічних дисциплін
В. М. Борис


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.