Семінар до 100-річчя з дня загибелі о. О. Нижанківського

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

16.04.2019 р. в Стрийському коледжі Львівського національного аграрного університету відбувся  семінар приурочений 100-річчю з дня загибелі одного із організаторів української молочної кооперації в Галичині, ініціатора створення «Крайового господарсько-молочарського союзу» «Маслосоюз», що був заснований 1907 року у м. Стрию, о. Остапа Нижанківського.

«Кооперація: минуле, сьогодення та майбутнє» - такою була тема заходу в якому брали участь студенти та викладачі коледжу, а також шановні наші гості, серед яких: Якимович Богдан Зіновійович, доктор історичних наук, професор Львівського університету ім. Івана Франка; Маковський Петро Ількович, засновник кредитної спілки «Вигода»; Вишньовський Михайло Михайлович, тренер з кооперації Львівської дорадчої служби.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.