Засідання «круглого столу»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

16 квітня 2019 року в конференц-залі Стрийського коледжу Львівського національного аграрного університету було проведено засідання «круглого столу» на тему «Легальна зарплата – гарантія соціального захист»у за участю начальника Головного  управління Пенсійного фонду у Львівській області Стрийського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Семків Богдани Омелянівни.

Головне завдання цього заходу – довести до  студентів інформацію про легальне працевлаштування і дати змогу  замислитись над тим, що від офіційного розміру їхньої зарплати залежить їхній же соціальний захист, адже йдеться не лише про пенсійне страхування, а й про всі соціальні гарантії та виплати, які існують у державі.

З привітальним словом до учасників «круглого столу» звернувся заступник директора з навчальної роботи Петринець Василь Юліанович.

Засідання «круглого столу» було організовано викладачами обліково-економічних дисциплін в рамках тижня циклової комісії.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.