Науково-практична конференція в коледжі

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

11 квітня 2019 року в конференц-залі Стрийського коледжу Львівського національного аграрного університету була проведена науково-практична конференція «Актуальні питання економіки, фінансів, менеджменту та їх вплив на розвиток підприємництва».

 Мета конференції – залучення викладачів та студентів Стрийського коледжу Львівського НАУ до науково-практичної роботи та стимулювання і формування наукових і практичних зв’язків між навчальними закладами, органами державного і місцевого самоврядування та представниками бізнесових структур.

Напрямки роботи конференції:

  1. Вплив обліково-економічних аспектів на життєдіяльність підприємництва.
  2. Фінансові проблеми сучасного бізнесу.
  3. Основні тенденції розвитку підприємницької діяльності.

У науковому заході взяли участь викладачі та студенти Стрийського коледжу Львівського НАУ, Львівського національного аграрного університету, представники органів державного і місцевого самоврядування, представники бізнесу.

З привітальним словом до учасників конференції звернувся заступник директора з навчальної  роботи Петринець Василь Юліанович, в якому зокрема зазначив, що обрана тематика науково-практичної конференції є хорошою можливістю наукового  та практичного диспуту між учасниками конференції.

Серед запрошених були:

  • Гнатишин Людмила Богданівна, д.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Львівського національного аграрного університету;
  • Прокопишин Оксана Степанівна, к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Львівського НАУ;
  • Чорна Галина Зеновіївна, завідувач відділу економіки Стрийської РДА).
  • Баран Галина Миронівна, начальник відділу економіки м. Стрий;
  • Мороз Сергій Юрійович, менеджер з персоналу ТОВ «Видавничий Дім» Укрпол;
  • Гучка Оксана, фахівець по підбору персоналу ТОВ «Видавничий Дім» Укрпол;
  • студенти Львівського національного аграрного університету.

Науково-практична конференція була організована та проведена викладачами обліково-економічних дисциплін в рамках тижня циклової комісії.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.