Тиждень комісії іноземних мов

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

З 8 листопада по 12 листопада 2021 року в нашому коледжі, в он-лайн режимі, пройшов тиждень іноземних мов. В роботі тижня взяли участь всі викладачі комісії. В понеділок викладачами Комаричко О.М, та Максимів І.І. була проведена віртуальна подорож на тему: «Альтернативний спосіб подорожувати під час коронавірусу» для здобувачів освіти І курсу (групи К-12, М-11, П-11,Т-11).

У вівторок здобувачам освіти (групи А-11, ОФ-11, А-21) викладачі Венгринович О.Й. та Молебна О.Т. представили відеопрезентацію на тему: «Німеччина та Англія. Стереотипи та реальність. Сучасний гід мови».

У середу викладачем Федевич В.В. було проведено відкрите заняття на тему: «USED TO». На занятті було використано багато граматичного матеріалу, прослуховування аудіо-запису, перегляд відеоролику, виконання тестових завдань. Викладач добре володіє матеріалом та аудиторією.

Викладач Татарин О.В. організувала круглий стіл Євро-клубу на тему «Кіно. Музей. Образотворче мистецтво» (групи К-11, БЗ-11).

У четвер викладачами Федевич В.В. та Фугарова С.В. була проведена вікторина на тему: «Кіно- це джерело, яке відображає суспільство» (групи Е-11, Т-21). Татарин О.В. організувала участь студентів І-ІІ курсів у Всеукраїнській інтернет- олімпіаді з англійської мови «На урок» (осінь 2021).


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.