Відкрите заняття з дисципліни «Геодезія»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

12 березня 2018 року відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Геодезія» на тему «Тахеометричне знімання. Загальні поняття про тахеометричне знімання місцевості», яке підготувала і провела у групі З-21 викладач Остафінська Людмила Миколаївна.

Пояснення теми відбувалося чітко, логічно, послідовно та доступно. Постійно впроваджувалися елементи бесіди, демонстрацій, візуалізацій, відбувалися створення проблемних ситуацій. Студенти активно відповідали на питання, робили висновки, обґрунтовували сказане.

Цікаві, індивідуально розроблені викладачем у програмі «Microsoft Office Power Point» авторські слайди, органічно доповнювали матеріал лекції та дозволяли студентам краще зрозуміти навчальний матеріал та відразу систематизувати отриманні знання.

Викладач продемонструвала достатній рівень професійної майстерності, зуміла досягнути триєдиної мети: навчальної, виховної та розвивальної. А студенти сучасної, такої потрібної та перспективної спеціальності - зробили ще один впевнений крок щоб стати успішними фахівцями з землевпорядкування  та землеустрою.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.