Захист дипломів "Геодезія та землеустрій"

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

24-25.06.2022 р. у ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" відбувся захист дипломних проектів. Голова комісії к.е.н., доцент Колодій Павло Петрович та заступник голови директор Рінило Ігор Ярославович привітали здобувачів освіти з присвоєнням їм освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, спеціальності 19З "Геодезія та землеустрій".

Під час захисту були відзначені дипломні проекти: Лупака В. Є., Сербин А.І., Татарин І.В., Яроцького Е.П., які одержали дипломи з відзнакою та здобувачів освіти Красневич О.М., Шепа Р.В., які отримали оцінку “відмінно”. Здобувачі освіти підтвердили високий рівень теоретичної та практичної підготовки, набутий під час навчання в Стрийському фаховому коледжі. Вітаємо із завершенням навчання та успішним захистом дипломних проектів! Бажаємо їм обрати правильний життєвий шлях і здобути успіхи у сфері геодезії та землеустрою у мирній Україні!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.