Захист дипломів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

У ВСП «Стрийському фаховому коледжі ЛНУП» 16 і 17  червня проходив захист дипломних проектів здобувачів освіти заочної форми навчання, а 18,19,20 червня денної форми навчання зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Здобувачі освіти мали можливість показати вміння і навички роботи із спеціальності, грамотно зібрали і підготували матеріал для дипломного проектування , продемонструвати набуті теоретичні знання та практичні навики за час навчання у коледжі. Захист відбувався у очній та дистанційній формі. Оцінювання проводила Державна кваліфікаційна комісія, у складі якої були висококваліфіковані спеціалісти – викладачі коледжу на чолі із головою комісії Сиротюком Сергієм Валерійовичем, доцентом, кандидатом технічних наук Львівського національного аграрного університету.

Заслухавши доповіді здобувачів освіти, їх відповіді на запитання, які задавали члени комісії, враховуючи якість виконання дипломних проектів, самостійність та ініціативу здобувачів освіти при роботі над  проектом, державна кваліфікаційна комісія оцінила захист та прийняла ухвалу присвоїти здобувачам освіти   кваліфікацію «молодший спеціаліст».


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.