ХХІІ Міжнародний науково-практичний форум

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

5-7 жовтня 2021 р. у Львівському  національному  аграрному  університеті у черговий раз проходив Міжнародний науково-практичний форум "Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій" на якому науковці, дослідники та молоді вчені обговорили різні питання,  які  сприяють інноваційному та ефективному розвитку аграрного сектора Львівщини.

У роботі форуму взяли участь представники близько 80 установ та організацій науки і освіти, в тому числі 30 зарубіжних. У межах форуму відбулося 10 науково практичних конференцій.

Кафедра електротехнічних систем Львівського національного аграрного університету організовувала роботу секції "Енергетична безпека, як найважливіша складова економічної безпеки України", до участі у якій долучилось чимало науковців, викладачів та студентів з  університетів та коледжів.

Тематика виступів, як і зазвичай, була дуже різноманітна. Студенти Львівського національного  аграрного університету під керівництвом кандидата технічних наук Сиротюка С. В. багато працюють у галузі енергозбереження та виступили з доповідями «Модернізація теплової помпи НКТ10-11-8», «Розробка аеродинамічної труби для дослідження лопатей та роторів вітроелектричних установок», «Розробка лабораторного стенда для дослідження аеродинамічних характеристик лопатей вітроелектричних установок», студент 5-го курсу Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Мотайло М.  під керівництвом д.т.н., професора Мірошника О. О. досліджує надзвичайно важливу тему «Втрати електроенергії» і виступив з доповіддю «Прогнозування втрат електроенергії у розподільних мережах»

Різнобічність тем та ідейних підходів науковців з різних галузей відкриває чимало нових горизонтів і за рахунок цього дає можливість поглибити та розшири власні дослідження, за що ми вдячні усім  доповідачам та учасникам конференції.

Дякуємо усім учасникам конференцій за активну роботу та чекаємо на нові зустрічі!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.