Тиждень циклової комісії «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

З 20 вересня по 24 вересня.2021 р. відбувся тиждень циклової комісії фундаментальних дисциплін та дисциплін професійної підготовки спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка».

Було проведено ряд пізнавальних та навчальних заходів, зокрема:

20 вересня 2021 р. - Круглий стіл ON-line на тему: «Вуличні світлодіодні ліхтарі на сонячних батареях»

Учасники конференції: викладачі циклової комісії: Словакевич І.С., Кушней Н.Д., Дунічев Р.М., студенти групи Е-31, викладачі кафедри викладачі електротехнічних систем ЛНАУ Гошко М.О. ктн, доцент; Хімка С. М. ктн, доцент, Дробот І.М. ктн, доцент.

20 вересня 2021 р. студенти групи Е-31 з викладачем Кушней Н.Д. відвідали  ПРАТ “ГАЛЕНЕРГОБУДПРОМ”, яке займає провідне місце в будівельній індустрії енергетики, є монополістом по випуску стійок СЦ 20.2-1.0 довжиною 20 м., діаметром 800 мм для будівництва ліній електропередач напругою 330, 550, 750 кВ, а також по випуску турнікетних пристроїв для транспортування залізницею стійок ЛЕП довжиною 20, 22 і 26 метрів від 9 до 18 штук на спарених платформах.

Підприємство здобуло репутацію надійного партнера, продукція якого, завдяки високій якості та надійності, користується попитом у споживачів України.  Свою продукцію ПРАТ „ГАЛЕНЕРГОБУДПРОМ” збуває: енергокомпаніям, промисловим підприємствам, будівельним компаніям, що обслуговують енергосистему України, посередницьким організаціям.

21 вересня 2021 р. фаховістю відзначилось  відкрите заняття з «Основ електроніки і мікропроцесорної техніки» викладача Кушней Н.Д.  Студенти гр. Е-31  продемонстрували свої  теоретичні знання.

22 вересня 2021 р. – відбувся  брейн ринг між  студентами першого курсу, який провела викладач Климкович Н.О.

Цікавою була екскурсія на ТОВ  «Діскавері» діяльністю якої є розробка і виробництво повнокомплектного бурового обладнання і вузлів до обладнання для буріння і обслуговування нафтогазових свердловин.  Де побували студенти групи Е-11 разом із викладачем Дунічевим Р. М.

22 вересня 2021 року викладачем Словакевич І. С. було проведене відкрите заняття з дисципліни «Електричне освітлення та опромінення» на тему: «Електричні джерела оптичного випромінювання» у групі Е-31. Викладач та студенти творчо підійшли до підготовки матеріалу, використавши інтерактивні методи проведення заняття.

23 вересня 2021 року студенти групи М-21 разом з викладачем Словакевич І.С. відвіддали молочну ферму «МУККО», де змогли ознайомитись з цікавим процесом тваринництва. Процесом зберігання та визрівання сиру в обладнаних камерах визрівання зі сталими вологістю та температурою, яка займає кілька місяців, мали можливість дегустувати різні види сирів. Також відбувся конкурс на кращого електромонтера у групі Е- 31, який проводили викладачі комісії і  майстер виробничого навчання Марко Р.М.

24 версня 2021 року викладачами Тищенком О. В., Мош Р.В  була проведена науково-теоретична студентська конференція на тему: «Дослідження механічних характеристик електродвигунів постійного струму незалежного збудження» у групі Е-31.

Основна увага акцентувалась на те, що знання і вміння електика потрібні, затребувані в різних галузях. Учасники прийшли до однієї спільної думки, що енергетики - це професіонали. Вони можуть реалізувати себе у всіх організаціях.

З вищеописаного ми бачимо, що тиждень циклової комісії фундаментальних дисциплін та дисциплін професійної підготовки спеціальності, проведений викладачами  складався з різноманітних заходів.

Всі ці організаційні заходи сприяли розширенню світогляду здобувачів освіти про перспективи спеціальності та майбутнє працевлаштування.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.