Регіональна олімпіада зі спеціальності «Агроінженерія»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

З 3 по 4 квітня 2019 року у Львівському національному аграрному університеті на факультеті механіки та енергетики була проведена регіональна Олімпіада зі спеціальності «Агроінженерія» серед студентів випускових курсів ОС «Молодший спеціаліст» навчальних закладів І – ІІ рівня акредитації. 

Програма Олімпіади охоплювала теоретичну та практичну частини, в яких студенти проявляли свої знання, уміння та професійні навички в плані підготовки до роботи, експлуатації, сервісного обслуговування і ремонту сучасної вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки, зокрема посівних машин Ельворті, Mater Macc, Horsch і мобільних енергетичних засобів фірми John Deere.

До складу конкурсного журі входили представники компанії Continental Farmers Group та Львівського НАУ.

Участь в Олімпіаді взяли 8 команд, зокрема: Екологічний коледж ЛНАУ, Стрийський коледж ЛНАУ, Золочівський коледж ЛНАУ, Мирогощанський аграрний коледж, Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету, Вище професійне училище №71 (м. Кам'янка-Бузька), Червоненське вище професійне училище, Рогатинський державний аграрний коледж.

В підсумку команда Стрийського коледжу Львівського НАУ  посіла ІІ місце і була нагороджена Диплом ІІ ступеня.

Колектив коледжу висловлює щиру подяку декану факультету "Механіки та енергетики" Ковалишину Степану Йосифовичу за організацію та проведення регіональної олімпіади.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.