Відкрите заняття з машин та обладнання для тваринництва

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

16 березня 2018 року відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Машини та обладнання для тваринництва» на тему: «Доїння корів та первинна переробка молока», яке підготував і провів у групі М-32 викладач Бальковський Петро Васильович.

Використовуючи лекцію інноваційного типу, викладач творчо перетворив усну і письмову інформацію у візуальну форму завдяки систематизації, концентрації і виділення принципово вагомих елементів матеріалу, який вивчався. Пояснення теми відбувалося чітко, логічно, послідовно та доступно. Постійно впроваджувалися елементи бесіди,  створювалися і вирішувалися проблемні ситуації.

Студенти-механіки мали змогу поповнити базу теоретичних знань та розширити свою професійну компетенцію, здійснюючи зв’язок із сучасними досягненнями техніки в цій галузі.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.