Студентська науково-практична конференція

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

30 березня 2021 року студент І курсу Стрийського фахового коледжу Львівського національного аграрного університету Андрій Вітушинський під керівництвом викладача історії Суділовської Марії Михайлівни взяв участь у студентській науково-практичній конференції «Львів у розрізі століть: галерея митців Галичини».

Конференцію організував ВСП «Фаховий коледж інфокомунікацій Національного університету «Львівська політехніка»». Студенти і їх наукові керівники представили пізнавальні та змістовні результати своїх досліджень.

Висловлюємо щиру подяку заступнику директора з навчальної роботи Шумлянському Володимиру Омеляновичу та викладачу дисциплін гуманітарного циклу Жуковій Тетяні Володимирівні за запрошення, організацію та проведення цікавої конференції присвяченої мистецьким талантам Галичини!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.