Історична вікторина

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

6 листопада 2019 року викладач Боляк О.В. провела історичну вікторину на тему: «Історія – це ліхтар у майбутнє, який світить нам з минулого». У заході взяли участь студенти групи Е-11, які утворили команду «Курінь», та М-11 – «Анархісти».

Високоповажними суддями були: Петринець В.Ю.  – заступник директора  з навчальної роботи, Ситор О.О. – голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін, Бекетова О.М. – викладач історії України, Калічак М.С.- викладач соціогуманітарних дисциплін.

Першим конкурсом  було представлення команд (команда представляє кожного гравця, виголошує девіз команди та назву, представляє емблему)

А всього вікторина налічувала 13 конкурсів, під час яких юні знавці історії могли продемонструвати свої знання з історичних подій, дат, термінів, навчилися визначати історичні персоналії, намагались виключити зайвий ряд з історичного ланцюжка, пригадали крилаті вислови українських історичних діячів, згадали прислів’я та приказки про Україну та пригадали історію міста Стрия.

Із заключним словом виступив голова журі - Петринець В.Ю, який повідомив, що команди показали гідні знання з історії України, тому немає ні переможців,ні переможених. У конкурсі «на біс» студенти обидвох команд показали рівноцінні знання.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.