Ксенія Зозуляк – призер конкурсу

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

У День вишиванки, 16 травня, в актовій залі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного і ресторанного сервісу відбулася зустріч переможців і призерів Всеукраїнських та Міжнародних олімпіад і конкурсів із керівництвом облдержадміністрації та обласної ради.

Стрийський коледж Львівського національного аграрного університету в цьому заході представили Зозуляк Ксенія, студентка групи П-22, яка у фінальному етапі ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка посіла почесне ІІІ місце, та Баран Наталія Іванівна, викладач української мови та літератури. Під час зустрічі переможцям і педагогічним працівникам Любомира Мандзій, директор Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, вручила подяки і премії за їхні досягнення.

Бажаємо Ксенії Зозуляк успіхів і нових перемог!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.