Відкрите заняття з дисципліни «Основи правознавства»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

19.03.2018 р. у групі К-21 відбулося відкрите заняття з дисципліни «Основи правознавства» на тему: «Трудове право», яке підготувала та провела викладач Боляк Оксана Василівна.

Викладач чітко поставила мету та завдання студентам, провела актуалізацію та мотивацію даної теми. Виклад матеріалу був чітким та логічним. Викладач постійно скеровувала студентів до законодавчої бази. На занятті студенти мали можливість Розглянути Конституцію України, Кодекс законів про працю України, Закон України «Про колективні договори та угоди» та іншими нормативно-правовими актами, ознайомитися з типовим положенням про контракт та особливостями написання резюме, побачити усі новинки трудового законодавства 2018 року. На основі отриманих знань  студенти відтворили процедуру прийняття на роботу працівника, використовуючи при цьому усі документи. Закріплюючи новий матеріал, «юні програмісти» наввипередки вирішували тестові заняття з даної теми.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.