Бабин Яр. Приречені на смерть

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

З метою формування у молодого покоління національної історичної пам'яті,  вироблення стійкого негативного ставлення до дискримінації, зневаги людської гідності та зазіхань на священне право людини – право на життя,  4 листопада 2021 року, в групі К-31 куратор Суділовська М.М. провела відкриту виховну годину на тему: «Бабин Яр. Приречені на смерть» (платформа Zoom Cloud Meetings).

Біль від трагедії Бабиного Яру до сьогодні озивається в серцях багатьох. Адже жертвами розстрілів стали тисячі громадян різних національностей: євреї, українці, роми та інші. 29-30 вересня 1941 року у Бабиному Яру розстріляно майже 34 тисячі євреїв,  мирних жителів міста Києва, винних лише у тому, що вони були євреями. Надзвичайна жорстокість. Одне з наймасовіших вбивств у  світі часів Другої світової.

На жаль, час не дає другого шансу, щоб виправити і не допустити цих знущань і смертей. Ми не в змозі змінити хід історії, але ми можемо і повинні не забувати про загиблих. Адже поки ми їх пам’ятаємо, доти вони живуть у наших серцях…


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.