Екскурсія до відділку поліції

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

31 травня у Стрийському відділі поліції побували студенти гр. П-31 з куратором Кухар О.М. Екскурсію у відділок поліції для наших студентів організував місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Офіцери поліції Надія Хомин, Лілія Дячишин  та Юрій Гориславський  розповіли юним гостям про особливості роботи експертів-криміналістів, завдання, які стоять перед   працівниками ювенальної превенції.
"Основне наше завдання - уберегти дітей від небезпечних ситуацій,  запобігти кримінальним правопорушенням. Водночас, кожен з нас  має пам'ятати, що  життя і здоров'я - безцінне. І наша безпека залежить від кожного з нас, від  нашої поведінки, наших вчинків на дорозі, на вулиці чи у місцях відпочинку. Кожен з нас має дбати про  власну безпеку", - наголосила Надія Хомин.

Під час екскурсії студенти мали змогу переконатись у важливості професії – правоохоронець, та в правильності вибору свого майбутнього фаху.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.