Вітаємо з перемогою!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Право як вид соціальних норм виникає тільки з появою держави, саме вона створює ці соціальні норми з метою врегулювання найважливіших суспільних відносин. «Немає такого закону, який би задовольняв усіх», - сказав давній вчений Катон Старший. Але ж і незнання законів не звільняє людину від відповідальності. Тому стало традицією щорічно проводити обласну олімпіаду з правознавства серед студентів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації Львівської області.

21 лютого 2018 року у стінах Львівського торговельно-економічного університету з ініціативи Ради Директорів у Львівській області та голови методоб’єднання правознавчих дисциплін Галушки Н. О.  відбулася обласна олімпіада серед студентів юридичних та неюридичних спеціальностей. У ній взяли участь і студенти Стрийського коледжу Львівського НАУ:  Софія Дулиш, Андріана Василишин, Маркіян Лутчин, Діана Чабан та Софія Піцик. Призові місця для нашого навчального закладу здобули:

  • серед студентів неюридичних спеціальностей з дисципліни «Основи правознавства» - Діана Чабан (група З-21)- II місце; викладач Боляк О.В.;
  • серед студентів III курсу спеціальності «Правознавство» - Андріана Василишин (група П-31) – II місце; викладач Яцентюк С. Я.;
  • серед студентів IV курсу спеціальності «Правознавство» - Софія Дулиш (група П-42) – III місце; викладач Левкович І. С.

Вітаємо переможців!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.