Навчатися – подорожуючи

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

«Навчатися – подорожуючи» таким гаслом керувалися викладачі циклової комісії правових дисциплін та четвертокурсники-правознавці, вирушаючи 12 листопада до Києва. Під час подорожі студенти відвідали Сесійний будинок Верховної Ради України, де мали змогу оглянути виставку «Символи нашої Незалежності, відвідати експозицію «Головний Прапор країни» та сфотографуватися біля картини «Державотворення».

Окрім того, юні правники протягом 30-хвилинної екскурсії побували на балконі сесійної зали парламенту, в якій ухвалюються закони України, а також завітали до кулуарів Верховної Ради та прес-пойнту, де проходять брифінги народних депутатів.

Повчальною була екскурсія на вул. Жилянську до будівлі Конституційного Суду України. Програма заходу передбачала знайомство  майбутніх юристів з історією, повноваженнями і діяльністю Конституційного Суду України, роботою структурних підрозділів Секретаріату Суду, а також відвідання Бібліотеки, Архіву, Зали засідань, прес-центру та огляд музейної експозиції.

Перебуваючи в столиці студенти побачили найбільш відомі її пам’ятки  : Золоті ворота, Софію київську, пам’ятник Б. Хмельницькому, Андріївський узвіз, Хрещатик, набережну Дніпра, Києво-Печерську лавру…

Сподіваємося, що дана поїздка нікого не залишила байдужими до історії нашої держави в цілому та  інститутів державотворення, зокрема.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.