Дистанційна подача заяв

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

До уваги абітурієнтів, які вступають на основі базової загальної середньої освіти!

Відповідно до змін до Правил прийому, подання у 2020 році заяв у паперовій формі вступниками, що планують здобувати фахову передвищу освіту на основі базової середньої освіти, може здійснюватися шляхом надсилання заповнених заяв встановленої форми на електронну адресу приймальної комісії.

Для того, щоб подати заяву:

  1. Роздрукуйте бланк заяви та заповніть його. Якщо ви маєте намір брати участь у конкурсному відборі за кількома спеціальностями, заповніть окремі заяви на кожну спеціальність.
  2. Зробіть сканкопію або якісну фотокопію заяви (заяв) та надішліть її (їх) на електронну адресу Стрийського коледжу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з 30 червня до 13 липня 2020 року. До заяви обов’язково додайте фото- або сканкопію таких документів:
    - Свідоцтва про закінчення базової загальної середньої освіти та додатка до нього;
    - ІD-картки з витягом (паспорта);
    - Ідентифікаційного коду;
    - Документа (посвідчення, довідки), який дає право на участь у конкурсному відборі за спеціальними умовами (якщо є).

Факт подання кожної заяви електронною поштою реєструється уповноваженою особою приймальної комісії в ЄДЕБО в день прийняття заяви та підтвердження про отримання заяви надсилається вступнику разом із розкладом вступних іспитів. У такому випадку заяву в паперовій формі вступник подає особисто до приймальної комісії закладу освіти в день першого іспиту до його початку.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.