Кузьма, ми пам’ятаємо

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Щороку тисячі українців вшановують пам’ять Андрія Кузьменка – музиканта, телеведучого, продюсера та справжнього патріота, який пішов із життя 2 лютого 2015 р., трагічно загинувши у страшній ДТП. Відомий український співак став посмертно уособлювати дух українського народу.

У вівторок, 11 лютого 2020 р., в актовій залі Стрийського коледжу Львівського національного аграрного університету відбувся концерт «Кузьма, ми пам’ятаємо», присвячений 5-ій річниці загибелі Андрія Кузьменка, лідера гурту «Скрябін». У програмі прозвучали виступи Катерини Пояцики Українки, виконавців об’єднання творчої молоді «Наш світ» під керівництвом Тараса Мільчаковського та вокальної студії «Felicitа». Викладачі та студенти мали змогу прослухати пісні Кузьми «Старі фотографії», «Місця щасливих людей», «Спи собі сама», «Люди, як кораблі», «Шампанські очі», «Мовчати» та інші  по-новому. Душевно прозвучала пісня «Мам» у виконанні Дубика Андрія, студента групи К-41 Стрийського коледжу.

Шанувальники  творчості Кузьми переспівують його пісні й сумують, що Україна втратила талановитого музиканта та світлу і щиру людину.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.