«Рідна мова – життя духовного основа»

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Мова – духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Змалечку виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен передусім створити в своїй душі світлицю, в якій зберігається наш скарб – мова.

26 лютого 2019 р. в читальній залі Стрийського коледжу ЛНАУ було проведено літературний вечір, приурочений Міжнародному дню рідної мови.

Бібліотекар читального залу Дика Н.М. виступила зі вступним словом. Свято розпочинали ведучі – студент групи П-11 Прокодянчик Святослав та студентка групи З-21 Баран Юлія, які розповіли про багатостраждальну історію української мови від найдавніших часів і по сьогоднішній день.

Участь у літературному вечорі брали-студенти групи П-11 Крицький О. та Громик А., студентки групи З-21 Сливка С. та Лях Я., студентка групи П-31 Шкрібинець А., студент групи А-11 Гуйван А.

Присутніми в залі були студенти групи К-11(куратор Яцків Л.Ф.)

Із заключним словом перед студентами виступила завідувачка бібліотекою Фецич А.І.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.