Візит представника Корпусу Миру США в Україні

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

26 лютого 2019 року, Пілар Ленора Робледо директор програмування і навчання Корпусу Миру США в Україні, відвідала Стрийський коледж ЛНАУ. У рамках візиту була проведена зустріч з директором коледжу ЛНАУ Рінилом І.Я., волонтером Корпусу Миру США в Україні Скотом Карпентером та викладачем англійської мови Комаричко О.М.

Під час робочої зустрічі обговорювалися питання співробітництва волонтера Скота Карпентера з навчальним закладом та подальшу співпрацю над спільними проектами у 2019 р.

 Волонтер працює і проводить заняття пліч-о-пліч з викладачами англійської мови уже понад два роки. За цей час викладачі коледжу створили і урізноманітнили інструменти і методи викладання англійської мови. Завдяки волонтеру студенти набувають навичок мови, які допоможуть їм бути успішними як у майбутній освіті так і в майбутній кар’єрі.

Англомовна зустріч пройшла у атмосфері дружньої співпраці, взаєморозуміння та взаємоповаги.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.