Зустріч з письменником Олександром Вільчинським

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

12 жовтня 2017 року в читальній залі коледжу відбулася зустріч з письменником Олександром Вільчинським.

Пан Олександр народився на Тернопільщині, де зараз живе і працює. Він є Лауреатом Всеукраїнського конкурсу романів та кіносценаріїв «Коронація слова 2003». Це український прозаїк, науковець, есеїст, викладач кафедри журналістики Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

У видавництві «Фоліо» вийшли друком книги Олександра Вільчинського присвячені УПА: «Останній герой» та «Криївка». Про історію написання і зміст цих книг автор детально розповів.

У видавництві «Навчальна книга – Богдан» у серії «Український детектив» вийшли друком його повісті «Неврахована жертва» (2009), «Суто літературне вбивство» (2009), збірка повістей та оповідань «Шерлок Холмс на форумі видавців» (2016). Студенти мали можливість ознайомитися з цими книгами.

В залі були присутні  студенти груп З-11 (куратор Федитник Н.Д.), Т-11 (куратор Калічак М.С.). Бажаючі мали можливість придбати собі книги з автографом письменника.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.