Круглий стіл за участю представників іноземних делегацій

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

22 вересня 2017 року в конференц-залі коледжу був проведений круглий стіл на тему «Інноваційна культура викладача» за участю представників іноземних делегацій, а саме

Ян Чичерський – директор Спілки шкіл економічно-технічних в Раковіцах Великих (Польща);

Якуб Кушнірек – заступник директора Спілки шкіл економічно-технічних в Раковіцах Великих (Польща);

Козел Станіслав Мечіславович - директор   Пружанського державного аграрно-технічного коледжу (Білорусь);

Міляшевич Світлана Іванівна - заступник директора з навчальної роботи Пружанського державного аграрно-технічного коледжу (Білорусь);

Дудко Марина Василівна – завідуючий відділенням «Агрономія» Пружанського державного аграрно-технічного коледжу (Білорусь);

Карунас Марина Василівна – завідуючий відділенням «Енергетичне забезпечення с/г виробництва» Пружанського державного аграрно-технічного коледжу. (Білорусь);

Куліч Юрій Миколайович – майстер виробничого навчання Пружанського державного аграрно-технічного коледжу. (Білорусь).

Під час проведення даного заходу учасниками було обговорено такі теми «Особливості формування інноваційної культури викладача», «Нова українська школа», «Інноваційні процеси у викладанні іноземної мови», «Професійний ріст викладача».

Основними доповідачами круглого столу були Татарин Оксана Володимирівна викладач англійської мови Стрийського коледжу ЛНАУ, Венгринович Оксана Йосифівна викладач німецької мови Стрийського коледжу ЛНАУ, волонтер Корпусу Миру США в Україні Скот Карпентер, старший викладач кафедри іноземних мов Львівського національного університету Бондарчук Людмила Йосипівна, учитель англійської мови, НВК школа І ступеня- гімназія ім. А. Шептицького м. Стрия Стецько Галина Миколаївна.

Круглий стіл  пройшов в атмосфері плідної співпраці.


© 2020 СК ЛНАУ. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать Стрийському коледжу Львівського НАУ або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.