Зональний етап Всеукраїнських змагань з міні-футболу

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

30-31 травня 2017 року у Снятинському коледжі Подільського ДАТУ відбувся зональний етап Всеукраїнських змагань з міні-футболу серед студентів аграрних ВНЗ І-ІІ р. а. В змаганнях прийняли участь 3 команди з різних областей Західної України, які змагалися по коловій системі. Львівську область представляли студенти Стрийського коледжу.

В першій грі наших юнаків з господарями турніру арбітр зафіксував результат 1:1. Наступну гру через 30 хв. стрияни грали з представниками Тернопільщини, студентами Заліщицького коледжу і святкували перемогу з рахунком 3:2. В останній грі турніру господарі виявилися влучнішими за тернополян і перемогли з рахунком 3:1.

У підсумку наші міні-футболісти отримали   однакову з снятинцями кількість очок, але друге місце за результатом забитих і пропущених м’ячів.

Вітаємо нашу команду і бажаємо успішно виступити в наступному році!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.