Тиждень комісії обліково-економічних та агрозооветеринарних дисциплін

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

У Стрийському коледжі Львіського НАУ з 3 по 7 квітня 2017 року був проведений тиждень циклової комісії обліково-економічних та агрозооветеринарних дисциплін. Викладачі і студенти економічного відділення виконали насичену програму навчального та виховного характеру.

Зокрема, в понеділок, 3 квітня проводився конкурс стінгазет, в яких студенти подали багато цікавої інформації фахового спрямування. Кращими були визначені такі групи: БрБ-21 (студентка Штокало Дарина, Т-21), (студентка Павлюк Тетяна), БрБ-31 (студентка Заплатинська Марта).

Після занять студенти груп БрБ-21, Т-21 та БрБ-31 та викладачі провели екскурсії в КС «Вигода», в музеї О. Бачинської та «Верховина».

У вівторок, 4 квітня, відбулася науково-практична конференція на тему: «Сільськогосподарська кооперація: вчора, сьогодні, завтра». Активними учасниками конференції стали студенти нашого коледжу, а саме: Косаренко Яніна (гр. БрБ-21), Валігура Юлія (гр. БрБ-21), Вермінський Олег (гр. М-41), Римарчук Тетяна (гр. БрБ-31), Лопух Христина (гр. БрБ-21), Хованець Мар’ян (гр. БрБ-31), Гарматюк Василь (гр. М-41), Кізима Христина (гр. БрБ-31) та інші.

Також у вівторок,  Штокало Дарина (зайняла 3 місце) та Бугай Ірина (студентки гр. БрБ-21) брали участь у звітній студентській науковій конференції в Львівському національному аграрному університеті, а Виваль Н.В. (викладач фінансового обліку) приймала участь у круглому столі організованому викладачами Львівського НАУ та інших навчальних закладів.

В середу, 5 квітня, Бакул Н. М. і Виваль Н. В. провели заняття на виробництві з групою БрБ-21 (ФГ «Пчани-Денькович», с. Пчани Жидачівського району), а Бендз Г.О. з гупою Б-31 – на «Леоні» с. Нежухів Стрийського району.

Цього ж дня також проведенні: вікторина «Економічний гаманець» в групі БрБ-21 (викладач Пилипенко Л.О.); фахове тестування з дисципліни «Оціночна діяльність» (викладач Борис В. М.) та фахова олімпіада з дисципліни «Фінансовий облік» (викладачі Виваль Н В. і Добущак М. Д.).

У четвер відбувся семінар за участю працівників Стрийського об’єднання УПФУ Львівської області (Шимко Оксана Іванівна, начальник відділу ведення електронних реєстрів і Стадник Віра Зеновіївна, заступник начальник управління по пенсійному забезпеченню) та викладачів Стрийського коледжу ЛНАУ.

В п’ятницю, 7 квітня, після занять в групі ЕС-21 проведено дидактичну гру «Брейн – ринг» з дисципліни «Економічна теорія» викладачем Лазор У. М.

Гра пройшла цікаво, динамічно, весело. Студенти проявили відповідні знання з дисципліни а їхні відповіді відзначались кмітливістю і винахідливістю.

Змагалися дві команди: «Золотий запас» – переможці (капітан Івасів Станіслав), та «Акули бізнесу» ( капітан Яворський Роман).

Щодня на великій перерві звучала радіогазета підготовлена студентами групи БрБ-31 (Кізима Христина, Зинич Іванна, Заплатинська Марта).

Переможці конкурсів, вікторин, олімпіад, активні учасники конференцій нагороджені грамотами.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.