Брестська міжнародна конференція «Успешен тот, кто творит»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

14 березня 2017 року у місті Брест відбулася Х відкрита міжнародна науково-практична конференція студентів та викладачів середніх спеціальних і вищих навчальних закладів на базі Політехнічного коледжу Брестського державного технічного університету. Участь у цій конференції прийняли студенти Стрийського коледжу ЛНАУ:

  • Галабала Христина П-41 з доповіддю «Гендерна рівність як чинник формування особистості жінки: проблеми та перспективи»;
  • Яців Соломія П-41 з доповіддю «Клінічні дослідження лікарських засобів: суспільна необхідність чи порушення прав громадян України?»;
  • Смірнов Юрій МА-41 з доповіддю «Підвищення ефективності діагностування і обслуговування інжекторних двигунів сучасних автомобілів».

Науковими керівниками даних доповідей були: завідувач відділенням «Економіки, права та туризму» Здирок М.А., завідувач відділенням «Механіки та землевпорядкування» Пісак Т.В. та викладач правових дисциплін Левкович І.С. Учасники конференції були нагороджені почесними дипломами.

Протягом перебування в місті Брест, представники нашого коледжу мали нагоду відвідати  визначні місця, ознайомитися з матеріально-технічною базою коледжу, знайти нові знайомства та  набратися важливого життєвого досвіду.

Бажаємо студентам усіх спеціальностей приймати активну участь у схожого роду конференціях для реалізації своїх можливостей та потенціалу!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.