Створено спортивно-туристичний клуб «Похід+»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Виховання студентської молоді є невід’ємною і найважливішою частиною всієї педагогічної роботи. Одним з найефективніших шляхів є інтегрований підхід до розвитку особистості студентів засобами спортивного туризму. Спортивний туризм потрібний вищому навчальному закладу, тому що в його основі лежать самостійні дії студентів, а вони і є та база, той фундамент, на якому успішно йде процес навчання і виховання. Туристсько-краєзнавчу діяльність у Стрийському коледжі ЛНАУ треба розуміти як спільну роботу викладачів й студентів, і чим більше частка праці самих студентів в організації і проведенні туристських походів і екскурсій, тим краще для справи.     

Таким чином 20 березня 2017 року викладачами та студентами туристичного напрямку був створений спортивно-туристичний клуб «Похід+» при Стрийському коледжі ЛНАУ. Основною метою якого є виховання, як ефективний засіб передачі людині раніше накопичених цінностей, сприяння розвитку спортивного туризму серед студентів СК ЛНАУ та молоді в регіоні, підвищення ролі фізичної культури і спорту у всебічному гармонійному розвитку особи, зміцнення здоровя та формування здорового способу життя.   

Сутністю туристської діяльності, без якого немає туризму, є похід. Справді, без походів туризму немає і бути не може. Тільки похід, який є комплексною формою спортивного туризму містить у собі фізичні навантаження, краєзнавчу роботу, екскурсії, що дозволяє одночасно досягати комплекс цілей, які ставляться у процесі виховання культури студентської молоді.        

Головними напрямками діяльності клубу є заохочення студентів та викладачів до здорового способу життя та активного відпочинку, організація екскурсій та походів, а також підвищення професійно-кваліфікаційних здібностей студентів та, як наслідок, зростання попиту на випускників СК ЛНАУ на ринку праці; Невідємною функцією СТК «Похід+» СК ЛНАУ є культурний та патріотичний розвиток особистості, оскільки саме він дозволяє усвідомити місце туризму серед інших життєвих цінностей.

Усіх студентів та викладачів котрі бажають долучитись до діяльності новоствореного СТК «Похід+» СК ЛНАУ запрошуємо кожної пятниці о 14.30 (ауд. 4К19).


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.