"Нам пора для України жить"

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

І.Я. Франко – великий син України, її духовний пророк, титан думки і праці. Все те, що він зробив, здається непідвладним зусиллям однієї людини. Філософ і письменник, перекладач і публіцист, вчений і політичний діяч.

Для бібліотеки ювілей Каменяра – це добра нагода показати Франка як захоплюючого казкаря й оповідача, ніжного лірика, глибокого філософа.

27 серпня 2016 року в Україні відзначили 160-річчя від дня народження  І.Я. Франка. Цю дату внесено до міжнародного переліку річниць та історичних подій, які відзначаються світом за участю ЮНЕСКО.

З нагоди цієї дати в читальній залі коледжу працівниками бібліотеки 24 жовтня 2016 року було проведено літературний вечір «Нам пора для України жить ».

Ведучими вечора були студенти групи П-41 Пелішенко Давид та  Мих Віта. Студентами було прочитано вірші І. Франка різної тематики. Також прозвучали пісні «Чого являєшся мені у сні» та «Не пора, не пора».

У залі були присутні групи : Т-11 (Кухар Н.З.), П-11 (Кухар О.М.)


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.