Чемпіонат із сили удару

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

У неділю 29 травня 2016 року  на території спортивно-розважального комплексу «Феєрія розваг» відбувся чемпіонат Стрия із сили удару. Змагання проходили під егідою та за правилами Федерації ударного спорту України в трьох видах програми:

  • удар рукою класичним стилем;
  • удар рукою вільним стилем;
  • удар ногою.

Для визначення сили удару учасників змагань використовувався силомір – спеціальний пристрій у вигляді боксерської груші, що об’єктивно вимірював силу удару в абсолютній величині – кгс (кілограм сили).

Від коледжу у цих змаганнях взяли участь 8 студентів. Серед 18 учасників були також два наші випускники останніх років Яцишин Руслан та Писарук Олександр.

Найкраще серед наших спортсменів виступили:

  • Когут Назар, група Е-31, ваг. кат. до 90 кг, І місце – удар рукою класичним стилем (672 кгс), І місце – удар ногою (723 кгс);
  • Роман Сергій, група ЕС-21, ваг. кат. до 90 кг, ІІ місце – удар рукою вільним стилем (688 кгс), ІІІ місце – удар ногою(578 кгс);
  • Дрозд Андрій, група М-22, ваг. кат. понад 90 кг, І місце – удар рукою вільним стилем(617 кгс), ІІІ місце – удар рукою класичним стилем (320 кгс).

Вітаємо наших призерів і бажаємо їм нових спортивних досягнень!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.