День зустрічі випускників

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Уже традицією стало святкування у другий день Зелених свят Дня зустрічі з випускниками у ВСП «Стрийський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування».

Зустріч випускників — особлива подія, адже це зустріч  з тими, хто пам’ятає тебе ще юним, з ким пережиті яскраві емоції, з викладачами, які не тільки давали знання, а й допомагали формувати характер. На жаль, цьогоріч через війну в Україні на території коледжу не відбулося традиційних святкувань. Але приємно, що в цей непростий час наші випускники зуміли зорганізуватись та завітали до свого рідного закладу освіти.

Директор коледжу Ігор Ярославович Рінило радо зустрів випускників груп Е-41 (2002 року випуску, куратор Дуда Зоя Кирилівна), М-43 (1978 року випуску, куратор Данилків Дарія Йосипівна) та ознайомив із матеріально-технічною базою коледжу. Тарас Васильович Пісак, завідувач відділення "Механіки та енергетики", розповів присутнім про сучасне навчання. Також гості побували в Музеї історії Українських Січових Стрільців та Музеї хліба, в яких екскурсії провели викладачі Ольга Михайлівна Бекетова та Мирослава Петрівна Мажак. Випускники охоче сіли за студентські парти й згадували свої роки навчання.

І нехай життя внесло свої корективи, ми пам'ятаємо про своїх випускників, бажаємо їм яскравої зустрічі зі своїми одногрупниками після перемоги, веселих спогадів, щастя, добробуту, миру та здоров'я.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.