День єднання

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Сьогодні, 16 лютого, на території Стрийського фахового коледжу ЛНУП о 10:00 відбувся захід «Україна – це ми», присвячений Дню єднання, який розпочався урочистим підняттям Державного Прапора України та виконанням Державного Гімну України відповідно до Указу Президента України.
14 лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський видав указ про створення нового державного свята – Дня єднання, яке відзначатимуть 16 лютого.
Свято встановлено в Україні «з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…».
Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій: любити, шанувати й захищати свою Батьківщину.
Ми пишаємося, що ми Українці, а наша Вітчизна – Україна, земля, дорога та мила серцю кожного з нас.
Ми віримо в щасливе майбутнє твоє, Україно!


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.