Молитва, що об’єднує …

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Кажуть, що без Бога – ні до порога. Цю істину добре розуміють у Стрийському фаховому коледжі Львівського національного аграрного університету, працівники якого цьогоріч 28 грудня взяли участь у подячній Службі Божій, що відбулася у Катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці в Стрию.

Цю добру традицію започаткував Ігор Рінило ще п’ять років тому,  коли був обраний на посаду очільника коледжу. Працівники освітнього закладу з радістю прийшли до церкви, щоб подякувати Всевишньому за прожитий рік, який, незважаючи на  всі труднощі та випробування, був прихильним до нашого закладу освіти: ліцензовано нову спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія»  (здобувачі освіти мають змогу обирати ту спеціальність, яка їм до душі); якісно проведено вступну кампанію;  створили  сучасну лабораторію для практичного навчання; встановили нові пластикові вікна на сходових клітках; зібрали хороший урожай зернових культур, купили новий зернозбиральний комбайн Massey Ferguson MF 7244-7246 Activa для роботи в навчально-дослідному господарстві й для практичного навчання здобувачів освіти. У Стрийському фаховому  коледжі здобувачі освіти  денної та заочної форми навчання  мають змогу отримувати знання у сучасних аудиторіях, лекційних залах, що обладнані відповідними технічними засобами. За  усім цим стоїть велика кропітка праця директора коледжу, адміністрації та всього трудового колективу.

Сьогодні щиро вітаємо всіх із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай вони принесуть усім здоров’я, добро, любов,  взаєморозуміння та мир у душах кожного із нас.


82408, Україна, Львівська область, м. Стрий, вул. Львівська, 169
© 2024 СФК ЛНУП. Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать ВСП "Стрийський фаховий коледж Львівського НУП" або безпосередньому авторові цих матеріалів. Використання будь-якого матеріалу, що міститься на сайті, дозволене тільки із посиланням на даний ресурс.